Gyors: Megjelent a GTS250

2009.03.03. 22:14

Az Nvidia a mai napon engedélyezte az "új" GTS250-es grafikus kártyák tesztjeinek publikálását. A GTS250 nem más mint 1 tökéletesen átnevezett chip, ami a 9800GTX+ról származik. Bár apró változtatások történtek, de ezeket a felhasználók nem érzékelik különösebben, ezek a változások valószínűleg kicsit költséghatékonyabbá teszik a 9800GTX+ GPU-ját.

Extrém körülmények között érzékelhető a különbség, ugyanis a tuning segítségével elérhető maximális órajelek szenvedtek kisebb károkat, így akik tuningolni szeretnének, azok maradjonak a 9800GTX+nál, és felejtsék ezt el egyenlőre.

A hivatalos árusítása Március 10.-én indul be, első körben az alap modellek válnak elérhetővé 512MB-os és 1GB-os változatban. Majd ezeket követően Márc. 17.-én egy csökentett memória órajelllel szerelt grafikuskártya lát napvilágot, ez 1GB memóriát kap.

Árakról egyenlőre hivatalos információ nincs.

A bejegyzés trackback címe:

https://demonology.blog.hu/api/trackback/id/tr78978534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása