Gyors: OCZ lavina?

2009.03.04. 21:22

Az OCZ rendkívül aktív a Cebiten, ez abból is látszik, hogy a mai napon bemutatták első netbookjukat. (Erre a piacra egész sok gyártó készíti manapság termékeiket.)

Az OCZ Netbookja talán nem meglepően, az Intel Atomra épül. Az N270-es atomot kapta meg a rendszer, ehhez a megszokott 945GSE+ICH7M chipset társul, a megjelenítést pedig egy 10"-os 1024*600as felbontással rendelkező LED által bevilágított kijelzőre bízták.

OCZ Netbook

 

A kijelzőből már sejthető, hogy bizony nem egy olcsó EEEPC versenytársról van szó, és továbbá lehet tudni, hogy a rendszer kaphat összesen 2GB DDR2-es memóriát, és több mint 250GB-os adattárolót. Oprendszert pedig a Windows XP, és a Linux Ubuntuja biztosíthat hozzá.

Az árról információk nincsenek tekintve, hogy egyenlőre nem elérhető a termék, és a közeljövőben nem is lesz. Az OCZ két, három hónap múlva teszi elérhetővé a nagyközönség számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://demonology.blog.hu/api/trackback/id/tr30981922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása