Nem meglepő módon az XtremeSystems egyik felhasználója, nevezetesen PcCI2iminal kezéből kerültek ki a legújabb tuning eredmények. Várhatóan lassan elkezdenek majd szaporodni...

A teszt során a D0 revízió elég sokkal jobban szerepeltek, mint az előd C0. Persze meg kell jegyeznünk, hogy ez a processzor ES változat, azaz szabadon állítható a szorzó. Ettől függetlenül az eredmény jobb mint az elődöké. Az eredmény 4641MHz melyhez 1,56v-os feszültséget hívtak segítségül és a 221,02Mhz-es Busz órajelet 21-el kellett megszorozni.

 Corei7 920 D0 ES

 

Biostar TPower X58 alaplap volt segítségére egy beta BIOS (080015) társaságban, az 1600Mhz-en működő DDR3-as memóriákat az A-Data biztosította, a hűtés pedig a Thermalright Ultra-120 eXtreme-re lett bízva. A VTT, PLL, és NB feszültségek pedig minimumon maradtak.

 Bővebben itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://demonology.blog.hu/api/trackback/id/tr12982407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása